Vzhůru k záchraně!

05.04.2010 16:45

Zimní přestávka je u konce a před madridskými celky (A + B) nyní stojí velká výzva v podobě záchran svých soutěží. Nepatrně lepší pozici má A tým, který na "nesestup" ztrácí 4 body, béčko oproti tomu bodů 6. V zimní přestávce došlo k jistým úpravám ve složení mužstev, největším posílením bude dozajista návrat z hostování u Pavla Putny a Davida Klaudy, z hostování se vrátil také Novotný (B-tým), do béčka přešli Řečkovičáci Pavel Procházka a Richard Hartmann, opačným směrem (do A mužstva) zamířil Petr Konečný. Áčko tedy do jarních bojů může počítat se sestavu: Klauda – Schramek, Dvořák, Murárik, Konečný, Inwald, Ryšavý J., Mrnuštík, Raichl, Putna, na dvou posilách se ještě pracuje, v B celku se o druhou třídu budou rvát Havlíček, Audy, Vaňáček, Bečka, Procházka V., Procházka P., Hartmann, Kolář, Pavlica, v případě nouze Ryšavý F. či někdo z áčka.

V zimě se áčko zúčastnilo pouze jednoho turnaje a Zimní ligy (Brno open), B tým absolvoval vánoční turnaj a taktéž Zimní ligu. Áčko si nevedlo zas tak špatně, i když mnohé výkony zdaleka neodpovídaly našim představám a můžeme děkovat jen mírnosti našich fanoušků, že jsme přežili bez jakékoliv újmy na zdraví či majetku :o)

Největším úspěchem je určitě 3. místo na klasickém vánočním turnaji na Tesle, pak i umístění v Zimní lize se dá zveřejnit (9.-12. místo), sympatický výkon podalo i béčko po Vánocích, kde vypadlo po statečném výkonu proti Schalke (1:2), v Zimní lize to zas takový zázrak nebyl, povedly se až konečné zápasy o umístění.

Nic naplat, chce to sebrat všechnu bojovnost a do těžkých jarních bojů vkročit povedeným začátkem. Hodně radosti ze hry, gólů a nul přeje jménem vedení J. Ryšavý

 

 

 

 

jr 

—————

Zpět